Fialottan

i äventyret livet!

Hon är fantastisk!

Kategori: Fialottas

Lisa Nilsson

Va på konsert med Lisa Nilsson och Banda Beleza igår!!! Jag måste säga att jag inte hade nåra jättehöga förväntningar. Lisa är ju alltid duktig men nu skulle det ju vara brazilieninspirerad musik och det tyckte jag inte lät så jättekul. Men det var verkligen bra! Riktigt bra, så bra att ja kanske till och med köper skivan! =) Nåt som imponerade på mej var att hon gav en tvåtimmarskonsert där hon dansade runt på scenen outtröttlig med samma energi rakt igenom trots att hon är gravid! Helt enkelt en fantastisk artist! =) Ska jag säga det igen? Det var verkligen bra igår!!!

Mina älskade guldklimpar!!!

Kategori: Fialottas



Nu är dom ju inte riktigt mina... Men jag har privilegiet att ha dom två gånger i veckan! =) Idag smälte jag totalt när jag kom till dagis och lillkillen bara släpper allt och springer mot mej medan han ropar "Fia Fia"... För bara nåra veckor sen kunde han inte ens säga mitt namn. Gosh om man smälter så här nu, hur blir det inte den dagen man får egna barn?! När jag lämnade dom hemma sen så stog dom i fönstret och vinkade och gjorde slängkyssar... Och jag som va så trött och inte alls hade lust att gå till dom idag. Snacka om att få lön för mödan! =)

Nu ska jag och syster yster gå och träna. Uuuuunderbart skönt ska det bli!

En lugn söndag

Kategori: Fialottas

Det är aldeles grått ute idag... Men inte inne hos mej! =) Snart ska vi laga lite mat lillebroren och jag. Trevligt med lite middagssällskap så här på en söndag. Fast just nu sitter vi med varsin dator... Inte särskillt socialt! =) Känner mig så där nöjd som man kan va ibland... Va på ett bra möte idag på förmiddagen där jag fick ta lite nya kliv i min vandring med Jesus "han som är den coolaste av alla" för att citera en barnsång! Det är skönt o göra en nystart ibland när man kommit in i nån slags lunk som inte direkt för en framåt utan man bara står o stampar och blir trött o grinig och så.

Nu måste jag rycka lite i bror min så vi får nån mat idag! =)

Nu så! Här är lite malmöbilder nu dårå.. =)

Kategori: Fialottas

Åkte till malmö och fann min prins!

Kategori: Fialottas

Drömprinsen... Eller?!

Elle hur va det nu... Han va kanske inte på riktigt... Haha! En lång promenad med Stina o Fia kan ju resultera i vad som helst har man märkt... ;) SAKNAR DEJ JU STINA om du läser detta... Ja skulle lägga ut flera bilder här men ja vet inte riktigt hur man gör för att lägga ut flera samtidigt... Nån som vet?

Anything´s possible...

Kategori: Fialottas

Eller??
En fundering jag gått och klurat på.. Egentligen är nog svaret rätt enkelt men ändå kan man inte låta bli att fundera lite. När man som tjej går igenom svåra saker kan det vara oerhört tungt, men man har alltid sina vänner att prata med som finns där och stöttar... Man får prata och prata och prata tills man inte längre behöver prata för det värsta är över... Man får liksom ur sig det eftersom man får bolla det med nån. Men killar då? Hur gör dom egentligen... Pratar dom med varandra om sånna saker som tjejer gör? Eller har dom helt enkelt inte samma behov av att prata igenom svåra saker? Kan dom bara rycka på axlarna och gå vidare??? Jag vet, jag vet! Killar och tjejer är väldigt olika.. Men ändå...

Sista kvällen med rastaflätor...

Kategori: Fialottas

Sista kvällenmed rastaflätor...Mmmm... Så här kan det va en kväll med Fia & Stina! Perfekt att det fanns en lekplats utanför huset... =) Mina kära flätor... Saknar dom!!!

Ja kära nån...

Kategori: Fialottas

Nu står man inför nåt stort... Iallafall stort för mej... Får väl se om jag överlever lördagens äventyr!