Fialottan

i äventyret livet!

Trött som aset...

Kategori: Fialottas

Oj oj oj... Inflyttnings och födelsedagsfest igår... ungefär 40 gäster!!! Sjukt roligt! Man räknar ju inte med att alla man bjuder ska kunna komma... Och så kommer nästan alla liksom! Fullt ös i lägenheten. Mitt när alla började gå till köket för att ta mat kom två väktare och ringde på dörren... hehe... Dom kom med ett kylskåp, för vårat hade pajat. Dom såg en aning fundersamma ut när jag öppnade dörren och dom skulle ta sig förbi en sjö av skor och tränga sig igenom allt folk! Haha... En otroligt lyckad kväll hade vi iallafall. Jag och Hanna-Mia städade undan och diskade till klockan va 03.... Vad gjorde Simon och Esther? Satt i simons säng o höll varann i handen och fnissade o såddär ... =) Jaja... skönt att man inte ska jobba förns på onsdag iallafall!

Gla´ gla´ gla´ ida´

Kategori: Fialottas

Tjohej tjoho!
Nu sitter jag på ITM och chattar med min broder... han sitter vid datorn bredvid mig! Haha så töntigt! Ja, jag kommer nog hamna här lite nu och då eftersom båda mina sviskon går här nu.

Oredan i lägenheten börjar likna reda mer och mer tack och lov! Nu kan man nästan kalla det för ett hem! =) Idag trodde jag min katt hade rymt! Letade överallt i säkert en timme men hittade honom inte! Sen kom han plötsligt fram bara sådär! Snacka om att jag inte är van att bo stort! Hahaha.. fyra rum och en liten kisse...

Ikväll blir det bio! Det var länge sen. Jag vet inte vad det blir än, det får jag vet a när vi kommer dit... Spännande!

Tomorrow it´s my bööörhtdäj, wohoo.... Hmm... Det är inte riktigt lika kul som när man va liten men ändå! =)