Fialottan

i äventyret livet!

********

Kategori: Fialottas



Lillebror är nu förlovad med sin Esther!!!

image145

Min semester So Far

Kategori: Fialottas

Det hela började med läger. U-OAS 2007! Jag känner mej så priviligerad som får vara med om det år efter år! Lovsångsteamet växte allt eftersom. Jag, Peter och Jalle började i liten skala. På onsdagen anlände Arvid och senare på kvällen kom Kent Gustavsson. Han är helamerikan!! Låter verkligen inte så på namnet! Men så är det iallafall... Kent från New York. Mamma mia va kul det var! Han kom och körde bluegrass och vi fick hänga på honom liksom. Helt spontant och flummigt men samslöst roligt! Sista natten hade vi ös i tältet! Vilket party det blev. Kent fick köra låt efter låt och tältet va ösigt, folk dansade och tjoade och klappade! Så har man fått prata lite engelska också. Love it! Tillbaka till lovsångsteamet. På torsdagen kom äntligen vår basist John. Så blev vi fullskaliga tillslut. =) Det har vart tufft och slitigt och dålig sömn och kraxiga halsar osv... Men det är så värt allt när man får stå där och se alla ungdomar inför Gud! Lilla jag får vara ett redskap för Gud, det är STORT!


På söndagen blev jag hämtad av La Familia. Tänk att vi kunde komma iväg alla fem samtidigt. Underbara dagar i Strömstad med underbara familjen i en pytteliten stuga nära till klipporna och havet... Jag Säger Det Funkar! =) Prognoserna sa regn, vi fick sol!! Lata oss på klipporna och ta kalla dopp i havet, umgås med familjen och njuta!



Tisdagmorgonen smet jag iväg för mej själv när jag vaknade. Gick ut på klipporna och njöt av att vara helt ensam. Strålande sol och varmt i luften. Helt perfekt läge för ett morgondopp! När jag kom upp till stugan blev mamma och syster ochså sugna och så gick vi ner igen.. Perfekt morgon eller vad sägs!?



Perfekt nervarvning efter lägret säger jag. Idag kommer Sara hit och planerar inför nästa veckas äventyr. Frizon 2007 och boendeansvar på Götabro för tredje året i rad. Måste säga att jag ser fram emot det! Det känns så kul att få vara med i nåt så stort som berör så många! Gott folk och goa konserter och härliga möten med Gud!!!

SOMMAR SOMMAR SOMMAR!