Fialottan

i äventyret livet!

Intressant på P1?

Kategori: Fialottas

Igår när jag va hemma från skolan satte jag på radion. Sökte genom kanalerna o tyckte inte det fanns nåt kul. Men på P1 hörde jag att det var Annika Lantz och tänkte att det kunde vara intressant. Många olika inslag men ett som va lite extra roligt. Det handlade om en frisör i Stockholm som klipper folk gratis om dom går med på att prata om sin tro. Vissa samtal filmas och läggs ut på en hemsida där det just handlar om tro. www.mintro.se. Jag är hemma från skolan idag också och satt just och läste igenom hemsidan och kollade på alla filmer där en tjej träffat olika människor och pratar tro. Väldigt intressant sida, absolut värt ett besök! Ännu roligare är att pappa och jag åkte iväg till apoteket på kvällen och i väntan på vår tur så bläddrade vi i Metro och där var det en artikel om just denna frisör! =)

Det luktar nybakta SEMLOR i min lägenhet!

Kategori: Fialottas

image225

Efter att ha pratat om semlor typ hela veckan i skolan kunde ja inte låta bli att försöka mej på att göra egna! Nu är själva bullarna klara och svalnar av. Imorn ska ja bjussa på dom... Spännande! Hoppas dom är lika goda som dom ser ut! =) 

Totally relaxed!

Kategori: Fialottas

image223

Tack för en mysig eftermiddag Alexandra!

SORG!!!

Kategori: Fialottas

image222

Världens mysigaste katt måste få ett nytt hem... Jag fick beskedet igår, jag är kraftigt allergisk mot min älskling. Grät hela dagen och är fortfarande lite labil... Kanske svårt att förstå om man inte är djurägare själv, men man fäster sig enormt vid husdjur! Oliver är ju nästan som min bebis eller nåt... =) Äver om det är enormt tråkigt och sorgligt att jag måste ge bort honom så är det ju skönt att äntligen få veta orsaken till varför jag har varit sjuk i 2,5 månad! Usch... Hemma från skolan idag och smälter det hela. Tack för allt stöd underbara människor!!!

Varför händer allt svårt samtidigt?! "Efter regn kommer solsken"... Det ser jag fram emot!

Ny layout!

Kategori: Fialottas

Vad sägs?? Själv är jag väldigt nöjd. Kan inte ta åt mej hela äran. Men jag som inte kan koder o sånt lyckades ändå fixa in bannern själv o ändra bakgrundsfärgen... Sen va det en standard-rubrik som låg o störde men den hjälpte Emelie till med så nu ser det ut som det ska! Thank you dear!! =)

Tell me what you think!

Help!!!

Kategori: Fialottas

Jag förstår inte alls hur man gör!! =) Alla dessa koder... Det blir inte riktigt som jag vill... Hmm... Jag får nog hålla på med detta ett tag verkar det som!

Ny header till bloggen...??

Kategori: Fialottas

image219

Tankar...

Kategori: Fialottas

Plötsligt blir det så tydligt! Man vet precis vad man bör göra, men varför är det så svårt?!

Örebro here I come! =P

Kategori: Fialottas

Not for ever, men till imorn iallafall! Hanna-Mia ska ha inflyttningsfest och jag är så snäll så ja åker dit och hjälper henne med förberedelserna när hon är på jobbet... =) Många gäster blir det i hennes lilla etta... Mmm... Vi får se hur det slutar! =) Och: så måste jag bara skriva några värmande ord om Colbie Caillat. Bara tokälskar hennes skiva "Coco". Lyssningstips från lilla mej =)


Vad händer?!?! Är mitt inne i virveln igen... Jag vet inte vad jag ska göra, hur jag ska tänka, vad jag ska säga... Väntar på lugnet efter stormen... Det kommer ju så småningom, eller hur?!

Jul och Nyår

Kategori: Fialottas

Julen blev bra, jag orkade åka hem och fick fem hela dagar med min familj! Inte helt pigg efter att ha legat hemma med feber i fyra dagar men jag fick ändå komma hem!! Julmat, mys, clementiner, tända ljus, julgran, julklappar, dansande pappa, sällskapssjuk katt, kärlek!!



Nyåret blev att spontant haka på en nyårsfest med 26 gäster. Mycket lyckat! Fick träffa goingar som jag träffar aldeles för sällan, gå in ett par högklackade skor (smärta), god mat, pop-quiz á la Emelie & Sofia, fyrverkerier på stan... Jag är nöjd! =)




Så nu väntar ett nytt år... Nystart? Nya möjligheter? Löften? Det ligger en lång vår framför mej nu. Det är mycket som ska hända och falla på plats. Var kommer jag befinna mej i höst? Huskvarna eller en ny stad? Plugga? Jobba? Musik? Framtid? Söka skolor? Som sagt, mycket som ska på plats... Viss ångest kan komma ibland... Men samtidigt är jag inte orolig! Jag vet så väl att jag har Gud vid min sida. Han lämnar mej aldrig och han vill ju vara med och leda mej! Det kan bli ett väldigt bra år om han får vara med!