Fialottan

i äventyret livet!

Hihi

Kategori: Fialottas

Ser ni att jag har ställt J:et åt fel håll på God Jul kortet i förra inlägget! Såg det själv nu! =)

Julmysigt hemma hos Fian! =)

Kategori: Fialottas



      

Otroligt mäktigt!

Kategori: Fialottas

Detta är nog helt klart den absolut mäktigaste versionen jag har hört av "Oh Holy Night"! Käre värld va denna man är begåvad! Orkar du inte lyssna på hela så måste du lyssna nånstans 2.30 min in i låten! Otroligt mäktigt!

Jag mys-ryser!

Kategori: Fialottas

Imorn... IMORN SKA JAG JULPYNTA!!! Jag har längtat =) Och eftersom jag storstädade i måndags kan jag alltså ägna hela min lediga dag imorn åt att fixa och dona! Kanske till och med hinner knåpa fram några julkort.. Varit på stan och inhandlat några mysiga saker. Bl.. en krans av mossa med bär och äpplen och röda band. Den ska hängas upp på min ytterdörr. Sen köpte jag tjocka trä bokstäver målat i en varm röd färg, de är knappt en decimeter höga, och de bildar "GOD JUL". I söndags köpte jag en plastgran! Jag tänker varje år att jag vill ha en gran! Men innan har jag dragit mej för att köpa en, för en riktig gran är inte så stor idé eftersom jag åker til Örebro över julen. Jag har alltid tänkt att ska jag ha en gran så SKA den vara äkta så man känner doften och allt! Men nu kände jag bara att, Nej nu vill jag ha en gran! Tänk att få gå upp på morgnarna och tända granen. Då är ju hela dagen räddad och även extremt tidiga morgnar (som annars skulle vara pest) blir nu ljuvliga! =)

  

"walking in a winter wonderland"

Kategori: Fialottas



Idag tror jag bestämt att jag får många hemmafru-poäng! När jag tittade ut genom fönstret imorse blev jag så där barnsligt lycklig igen. Det är vitt i Jönköping. VITT!!! =) Jag fick ett ryck och tog tag i städningen som verkligen behövdes. Ordentligt blev det. Jag har lyft varenda pryl. Torkat lister. Rensat och packat undan saker i förrådet. Dammsugit. Torkat golv. Och inte nog med det. Jag städade av hela tvättstugan och trappuppgången också!! (Det är min månad denna månaden...) Sen lagade jag lite god lasagne och nu har jag tänt massor med ljus i hela lägenheten o väntar på en av mina godingar som ska äta kvällsmat här med mig!



Och snart, snart, snart ska jag få dela en dag i Göteborg och på Liseberg med min älskade mor och syster!! Vi har en mysig tradition att åka på en liten julig resa i början av december varje år. Vi har varit i stockholm, göteborg och Linköping innan. I år blir det en favorit i repris. Göteborg och "Jul på Liseberg". Jag längtar såååå! Vi brukar ha det så mysigt! Äta gott, prata mycket, handla julklappar och bara strosa omkring!

Älskade syss, jag saknar dej redan!!

Kategori: Fialottas



Och du... Je t´aime, habibi! Yalla fett coolt! ;)

Det värmer i hjärtat!

Kategori: Fialottas

När en tonåring skriver så här... Ja vad säger man! Det gick rakt in i hjärtat! Tack sötnos!

"älskar att titta på henne av någon anledning. igår på look up kören så gjorde hon en låt på teckenspråk och jag kunde inte annat än att le. det spelar ingen roll vad för människa det än är.. hon sköter allt så himla bra ändå och är alltid så glad. hon är verkligen en människa man ser upp till, det finns ingen som hon!"

Mitt jobb. Alltså mitt jobb!! Fattar inte att jag kan få ha det så här bra! Stannar upp flera gånger i veckan och bara tänker, wow!

"Solen lyser, himlen är blå. Va det är skönt att leva då!"

Kategori: Fialottas

Så sant som i barnsången. Hela dagen blir så mycket lättare och trevligare när solen är framme och himlen är blå! Knasigt det där egentligen. Alla dagar har väl samma förutsättning att bli bra oavsett sol eller inte!? Ändå så går det inte att komma ifrån att man påverkas oerhört mycket av väder och annat... Idag är det iallafall sol o blå himmel o så där härligt friskt i luften nu på hösten när det börjar bli kallare... Jag myser!! =)