Fialottan

i äventyret livet!

"...men jag har bara, regn hos mig"

Kategori: Fialottas

Nu vräker det ner! Det har likosm hängt i luften men bara duggat lite till och från. Jag har varit ute och gjort en del ärenden på stan, inte behövt nåt paraply eller så. Men sen när jag skulle ta cykeln till Myrorna och IcaMaxi så hamnade jag i en riktig störtskur! Inget att göra åt saken utan bara trampa vidare. Klev in på myrorna och det bara rann om mig och mascaran satt inte direkt där den skulle! =) Men idag gjorde det inget. Det är rätt skönt att vara ute i regnet tycker jag! Så länge man inte ska på finmiddag efteråt och så länge det är så behaglig temperatur så man slipper frysa! Sommarregn är nice, ibland iallafall! Nu ska jag ta mig en titt på klädesplagget jag hittade på myrorna. Det ska på något sätt användas och kanske sys om. Det vankas 70-talsfest på tonårslägret! Har även köpt en ny peruk till min lilla samling, hehe.  Vi får se vad det blir av det hela! 

En go vecka på UngdomsOAS i Borås!

Kategori: Fialottas

Återigen är jag otroligt tacksam! Tacksam för att jag har Gud. Tacksam för teamet jag får sjunga med. Tacksam för OAS.

TACKSAM!!!

Det började lite trögt för min del. Men Gud är ju så fenomenal så han ger mig vad jag behöver och det lossnade efter någon dag. Lovsång är underbart och att få leda andra är fantastiskt! Särskilt om vi i teamet blir "osynliga" och Gud får lysa genom oss.

På torsdagen fick vi vara med om något väldigt spännande! =) I Borås har dom ett evenemang som kanllas sommartorsdag. Mitt i stan på ett torg är det uppbyggt en stor scen, och varje vecka kommer det artister och spelar. Förra veckan var det vibratodrottningarna Shirley Clamp, Sonja Aldén och Sanna Nielsen som sjöng. Det coola var att Borås stad hade bjudit in oss från OAS att få en timme på scenen efter tjejerna! Så vi peppade gärnet för detta. Först hade ett gäng ungdomar övat in dramat till Lifehouslåten Everything. Dom gjorde det kanonbra och det dramat är otroligt starkt! Sen hoppade Hans Weichbroth upp och snackade lite och sen gick vi i teamet upp och körde två goa låtar. Bland annat Joy som man kan se i filmklippet här! Sen var det Gabbis tur att berätta om sitt liv och varför hon är kristen idag. Så gött!!! Som avslutning blev det afrikamusik med tillhörande dansgung =)

http://www.dagen.se/blogg/oas09/2009/07/u-oas-pa-boras-torg




I get joy joy thinking about what He´s done for me
I get joy joy thinking about what He´s done for me
It´s in my hands my feet, talking about
what He´s done for me
I get joy joy thinking about what He´s done for me

Oh how I wondered
when my soul looked black
How I ever made it through my
sinful wicked past
I did everything I thought i wanted
´til it brought me down.
And then God reached out to me
so I´m here to tell you now

I get joy joy thinking about what He´s done for me
I get joy joy thinking about what He´s done for me
It´s in my hands my feet, talking about
what He´s done for me
I get joy joy thinking about what He´s done for me


I´ve seen the bottom of the mountain.
I´ve had my share of pain
Been through so many struggles.
I thought I´d never breathe again
So I asked God to help me.
I couldn´t handle it no more
Then He lifted every burden
And thats why I get joy!

I get joy joy thinking about what He´s done for me
I get joy joy thinking about what He´s done for me
It´s in my hands my feet, talking about
what He´s done for me
I get joy joy thinking about what He´s done for me.

A Roadtrip To Remember!

Kategori: Fialottas

Salem, den perfekta starten på roadtripen! =)

Kategori: Fialottas

 
 
Nu far vi! =)

Vart än vägarna bär...

Kategori: Fialottas


Snart är systeryster här. Då ska vi ladda med att lyssna på Salem Al Fakir vid hamnkanalen här i Jönköping. Imorn börjar våran roadtrip. Vi får se vart vi hamnar!

Ett gott råd... =)

Kategori: Fialottas

Denna måste du se och lyssna noga på! Fantastiska äktenskapsråd... Haha! This made my day =)

Min premiär på Gullbrannafestivalen

Kategori: Fialottas



Denna bilden har jag snott av David Wernefur. Men jag tycker jag har rätt till det eftersom det är en bild på mig! =)


I år var mitt första "riktiga" besök på Gullbrannafestivalen. Frizon har varit den självklara festivalen innan men nu tror jag att jag har konverterat, hehe. Jag fick äran att starta upp en ny grej för festivalen, nämligen en infodisk! Superroligt att stå där mitt i smeten, snacka med folk och lösa problem. Det är grym skillnad på att jobba med Frizon och Gullbranna... Men jag har fått mersmak på Gullbranna nu! =) Första kvällen var det konsert med Ole Børud. Excellente! Han är så vansinnigt bra den mannen! Musikalisk och helt fantastisk på scen! Denna gången var det med hans norska band + Christos Gontevas. Så tighta att det skulle kunnat vara på skiva. Och så otroligt rak samtidigt som han kan bjussa på sig själv. Höjdpunkten på festivalen helt klart. Inget annat hade kunnat få mej igång som den kosterten. Jag var en trasa innan. Hade jobbat och grejat med infodisken hela dagen, hade ont i benen, va jättetrött och trodde verkligen inte att jag skulle orka va på hela konserten. Men så fort dom drog igång första låten så bara glömde jag hur trött jag va. Det kallar jag en artist av hög klass!! En annan rolig sak hände när jag stog i infodisken på eftermiddagen. Då kommer Christos Gontevas och sträcker fram näven och tackar för giget i jönköping! Häpen? JA!!! Och senare efter deras konsert så var jag i backstage för att leta efter festivalbossen och då är det en person som står i skuggan så jag inte ser vem det är. Han hälsar på mej och säger: visst träffade jag dej i Jönköping? det var Ole! =) Så sjukt! Då snackar vi goa människor med fötterna på jorden och inga divafasoner. Artister som faktiskt lägger vikt vid människorna de träffar när de turnerar runt! Återigen, jag är imponerad av grabbarna!

Kvällen efter var det Six Pence None The Richer som var en av huvudakterna. Något som jag också sett fram emot. Men jag blev besviken, riktigt besviken. Visst är dom bra och Leigh Nash har en fantastisk röst. Men dom är inga entertainers. Kunde inte trycka på rätt knappar för att hålla publiken vakna. Sen märktes det att Leigh nog inte var helt pigg heller och det påverkade nog mycket.

Elefant är ju också ett band som verkligen vet hur man underhåller och får med sig en publik! Där hann jag bara stanna i ett par låtar innan telefonen ringde och jag var tvungen att pipa iväg.

På lördagkvällen blev det ett möte med Tonie. Här har vi ännu en ödmjuk kille som förtjänar mer rampljus än vad han tar sig! starka texter och total ärlighet! I like it! Han hade med sig frugan och väldigt söta yngsta dottern. Goa människor. Synd bara att man ses så sällan!

Jag är grymt nöjd med veckan, men är nu så trött så jag har tokryckningar i vänster öga... =)


Ole Børud med band




Six Pence None The Richer


Elefant


Tonie Bergkwist

Sommar sommar sommar!

Kategori: Fialottas