Fialottan

i äventyret livet!

Vackert!

Kategori: Fialottas



Tänk att färgen på några skrumpnande löv kan göra en så lycklig! Mitt i allt annat som snurrar så kan jag bli helt stum och inte tänka på nåt annat än hur vackert det är när man ser ett träd där löven skiftar i allt från gröngult till eldigt orange eller mörkt rött! Otroligt fascinerande!

A-K, tack för att du va här och förgyllde ett dygn för mig! Otroligt skönt att ha dig här, särskilt igår. Och tack för skjutsen och stödet och allt! Tack för att du är just underbara du! =)

Som grädde på moset fick jag ett handskrivet brev igår! Hur ofta händer det?! Typ aldrig! Men fy va kul det är! Som avsändare stog det "Vet du vem det är?" Och så var det en röd stämpel med en pussmun... Självklart fattade jag precis vem det var från direkt! Min aldeles egna underbara systeryster!!! Love You!

Nu: Jobba!

ARG!!!

Kategori: Fialottas

Dumma puckon som snodde min cykel! Ni kommer förmodligen inte läsa detta men... fy sjutton!

Och hur safe känns det att veta att dom har knallat in i trapphuset med kod och allt och inte bara plockat med sig min cykel, utan också den vägen brutit sig in i kyrkan och snott massa grejer och rotat runt!

Men men... Dom gick ju inte in i lägenheten iallafall det får man väl va glad för antar jag...

Nu blire pannkakor och film som tröst.

Hur?

Kategori: Fialottas

Hur ska man kunna öka på och träna mer när man så fort man gör det får ont i knäna och inflammation i benhinnorna? Jag bara undrar... Skit samma. Jag tränar på ändå :)

Out of my hands

Kategori: Fialottas

"...Out of my reach, out of my hands..."

Erik Hassle och vinterjackan

Kategori: Fialottas



Den här skivan är helt fantastiskt bra! Hade inte så jättehöga förväntningar på den.
Men när jag har lyssnat på den i sin helhet några gånger så är den fantastiskt bra!
Nu måste jag bara passa mig så jag inte lyssnar sönder den!

Idag har jag faktiskt gått på stan. Inte bara sådär snabbt som jag brukar utan faktiskt gått igenom alla de intressanta butikerna. Jag tycker inte att det är så jätteroligt med shopping just nu men behöver ändå fylla upp med lite baskläder, sånt som slits liksom. Tråkigast av allt är att jag behöver en vinterjacka. Usch. Det är så grymt svårt att hitta såna för mig. Hittar jag nån är den oftast alldeles för dyr för att jag skulle vilja köpa den.
Men idag tror jag faktiskt att jag hittat en som jag vill ha! H&M och dessutom 20% rabatt så jag gav bara 480kr för den! Alldeles lagom tycker jag! En jätteenkel modell och sådär tråkigt svart... =)

Surrender

Kategori: Fialottas

I'm in a constant freefall when I'm following you. Can't see the next steps footing but I know that you do. And life is all just a bunch of work, nothing more than a climbing fall. So I surrender. Surrender. Surrender all these things to you. All my life to you. To you. I was a meteor burning. With the need for your rescue. And it's the safest kind of falling, now that I'm falling into you. And it's true I still don't have control cause you've got it all along. So I surrender. Surrender. Surrender all these things to you. All my life to you. All my dreams to you. I keep falling in surrender. I end where you begin, lose it all to win. A constant realign beneath Your love divine. In this fall without a bottom, the deeper my surrender the higher will I rise! So I surrender.

- Downhere

You guys made my birthday! =)

Kategori: Fialottas


Like a happy american family, or a rugbyteam! =)


Det är ju faktiskt väldigt roligt att öppna paket!




På en promenad kan allting hända om kameran är med!

Världens bästa Häna-Mary!

Kategori: Fialottas

 

Min snygga, goa, roliga, knäppa, fnissiga underbara syster!
Jag har så fantastiska roligt med dej, det vet du va? =) Puss o Kram

It´s true

Kategori: Fialottas

Therese och jag började på jazzdans idag... =)

Kategori: Fialottas

Så här bra gick det att komma ihåg dansen när vi kom hem 10 minuter efter lektionens slut... Hahaha 

Vad gör man...

Kategori: Fialottas

... på natten när man inte kan sova? Jo man sätter igång att måla. Inte en tavla utan direkt på väggen! Mamma Mia! Ibland är jag för impulsiv, haha! Men jag tror det blev rätt bra. Kikade på det imorse innan jag gick till jobbet och känner mig rätt nöjd. Kanske inte färdig men jag tror det blev rätt bra!