Fialottan

i äventyret livet!

Den lilla mysiga tidsbubblan spricker ibland

Kategori: Fialottas

Jag har verkligen ingen bra tidsuppfattning för tillfället. Lever liksom i nån slags isolerad bubbla. Jag vet att jag har saker inplanerade, vet vad jag har för uppgifter på jobbet. Men jag liksom tränger bort det ända tills precis innan det är deadline eller tills det är fem minuter innan jag måste springa till bussen! 

Kom till jobbet idag på morgonen och min kollega berättade för mej att jag ska på ungdomsledardagar idag. Jahaja då var det bara till att åka hem o börja packa och ringa alla andra ungdomsledare som ska med och se om jag får plats i nån bil om två timmar! Mamma mia, detta var min flummigaste bortträngning hittils =)

Ögongodis

Kategori: Fialottas

Inte kan det bli för mycket rött med vita prickar?!
Nääää, det kan det verkligen inte!
Ikväll har jag invigt mina fina tekoppar, eller en av dom iallafall.
Har gått och suktat efter dom ända sen jag såg dom i butiken för ett par månader sen.
I torsdags gjorde jag slag i saken och köpte dom.
Nu står dom framme på diskbänken hela tiden för dom är så fina att titta på!
Apropå ögongodis så vore det trevligt med mänskligt sådant ;)

Rött med vita prickar

Kategori: Fialottas

Idag har varit en soft dag! Vaknade som vanligt vid åtta. Tog en tallrik flingor och mjölk framför ett avsnitt av vänner. Halv tolv mötte jag upp Sara o Hjalmar på stan. vi hade planerat en mysig uteseveringslunch... Man kan säga att det inte precis blev uteservering! Haha, när jag satt på bussen och Sara satt i bilen på väg mot stan så började det omväxlande regna, snöa och hagla! Så det blev en inomhuslunch. Vi testade den kalla buffén på Rosteriet i nya gallerian. Massa italienska grejer som jag aldrig ätit innan men det var grymt gott! Sen tog jag bussen mot huskvarna och tog en runda på Tygaffären i Junexhuset. Och där fanns det! Tyget som jag verkligen letat igenom hela stan efter! Jag har ända sen jag såg denna lägenheten första gången tänkt att det vore fint med röda detaljer. Så ett bra tag nu har jag letat och letat. Idag hittade jag mitt fina tyg, rött med vita prickar på! Så nu ska jag för första gången i mitt liv försöka mig på att sy en gardinkappa. Hoppas det blir bra. Ska nog sy en liten duk också om jag får ändan ur... Ikväll blir det Så ska det låta med ML o Maggus!

Askmolnet

Kategori: Fialottas

Ja vad säger man... Tjena! Här snackar vi om att inte kunna göra nåt åt naturens lagar! Det är ändå lite häftigt... Det kan jag ju säga som inte är ett dugg påläst... Läser ju inga tidningar och kollar nästan aldrig på nyheterna.

Nu väntar jag bara på besked om Mickie lyckas ta sig hela vägen hem från Memphis!

Needtobreathe

Kategori: Fialottas

Vem har skickat ägget???

Kategori: Fialottas

Igår fick jag en avi på posten. Det stog att jag kunde gå och hämta ett paket på 2kg från Fatzer Konfektyr. Mystiskt! Jag gick och hämtade ut paketet i eftermiddags och när jag öppnar så är det ett gigantiskt påskägg fyllt med godis från Fatzer! Massa av mina favoriter som turkisk peppar och marianne =) So sweet! Nu försöker jag febrilt komma på vad detta kan vara för grej. Har jag deltagit i nån tävlig? Hemlig beundrare (inte troligt)? Nån slags marknadsföring i sammarbete med nån tidning jag prenumererat på? Inte en aning har jag och inget brev i paketet... Well, jag klagar inte! Nu ska ja äta godis =)









Änglar!

Kategori: Fialottas

Idag har jag fått låna bil och kört först en säng som jag gav bort
och sen massa lådor till min nya lägenhet.
Men inte nog med det!
Ägarna till bilen erbjäd sig att åka med mig till ikea
så jag kunde köpa en bokhylla och lite andra grejer jag behöver till nya lyan.
Sen körde dom grejerna till nya stället och hjälpte mig bära in alla tunga paket!

Min fina granne är också en ängel!

OBS: Bilden nedan har inget med texten att göra mer än att jag är utklädd till ängel! =)

Imorn!

Kategori: Fialottas

Imorn får jag nycklarna till min nya lägenhet!!! Det är ett par dagar för tidigt egentligen, men det är så roligt! Imorn lånar jag paret Sundbergs bil och kör första vändan med grejer till köket! Ska passa på att åka förbi IKEA också.

yesyesyesyesyesyesyesyesyesyesyes!

Bästa aprilskämtet på länge!! =)

Kategori: Fialottas