Fialottan

i äventyret livet!

Julafton 2012

Kategori: Fialottas


 

Julafton ute på Wrana hos mamma och Stefan. Mina syskon var där, även mormor och morfar. Massa god mat och himmelsk efterätt i form av hallonpannacottapaj. Som vanligt mycket mer i julklapp än man förväntat sig och så trevligt att få vara tillsammans och ha kvalitetstid! Julaftoskvällen avslutades med ett dopp i den vedeldade tunnan ute på gården. Självklart utmanade jag både Simon och Hanna-Mia i att rulla sig i snön både en och två gånger =)

Annandagen och några dagar runt omkring var jag hos pappa och Ilse, men glömde ta fram kameran tråkigt nog. För på annandagen var det släktkalas. Vi var runt 20 personer. Två av dessa 20 var Alva och Isabelle, 2,5 och 1,5 år gamla. Två så små människor som tar precis allt fokus under en hel dag. Lovely! Alva hon njöt som bara den av all uppmärksamhet och gillade att få va i centrum. Lilla Isabelle höll sig lite mer i bakgrunden men man märkte att hon kollade in Alva och ville göra lite som hon =)
 
Nu när man landat lite efter julen så känner man hur trött man är. Hur underbart det än är att få umgås med sina nära och kära så blir det ändå en liten press inför julen. Man vill så mycket! Även om man drar ner på julklappar och sånt fix så finns ju ändå förväntningarna på en fridfull jul där, man vill få julkänslan, ha roligt, slappna av, njuta, äta gott... Knäppt att sånt kan få en att bli stressad, men jag tror ändå att det är lite så! Julen innebär så mycket, iallafall för mig. Jag är otroligt glad över min familj även om vi finns på lite olika håll numera.
 
 

 


 
 
 
 

Juligt och kuligt

Kategori: Fialottas