Fialottan

i äventyret livet!

Flyttdax?

Kategori: Fialottas

Det ser ut som det äntligen blir flytt av efter allt strul... Vågar man tro på det den här gången? Hmm... Ligger lågt med förhoppningarna tills på fredag när jag isåfall ska få nyckeln...

Regnigt...

Kategori: Fialottas

Hehe... sitter på högskolan o snyltar lite... Skönt med goa kompisar som släpper in mej här nu när jag inte har nåt internet hemma ett tag...

Frizon är över... det jag kommer minnas är helt klart Blindsides konsert!! Kära nån va dom röjer! =) Sen halkade jag in på en soft kosert i ett annat tält. Maia Hirasawa. Otroligt skön tjej med bra musik. Värt att kolla upp på www.hemlandsanger.se!
Nu är jag rätt sliten... Först en vecka o leda lovsång på ett läger, sen en vecka flyttpacka och städa o sen en vecka frizon med hemskt lite sömn... oj oj oj... Men jag överlever absolut! Det har vart så värt det! Sova kan man göra när man är pensionär! =)

Underbara päron!

Kategori: Fialottas

Här satt jag trött som aset och bara längtade efter att få va liten o bekymmerslös igen... Och så kommer mina underbara föräldrar och räddar mig från mitt just nu kaosiga och stressiga liv! En weekend i göteborg. Strosa på stan. Äta god mat. Jacuzzi på hotellrummet. Ryggmassage av pappa. Softa. Slappna av.... Kära nån vad jag behövde det! Livet är inte mindre kaos eller stress nu, men nu har jag lite mer ork att hantera det! =)

Imorn bär det av til Frizonområdet för att jobba som galningar för att få allt iordning innan festivalen börjar...
Time to sleep....

Jag döööööör...

Kategori: Fialottas

... av trötthet!

Okej jag överdriver lite kanske... Men jag är helt slut! Tänk va skönt det skulle vara att bara få vara liten o krypa upp i mammas eller pappas knä och bara sitta där medans man blir klappad på huvet. Inte behöva oroa sig för nåt.

Och nästa vecka börjar Frizon. Ska bli hejdlöst kul men snacka om att jag kommer gå på energireserven då! =)

Jaså...?

Kategori: Fialottas

Ska man försöka sig på detta nu då... Varför? Inget vettigare för mig! Eller jo... Jag mååste laga mat innan jag ska åka och jobba. So long! =)