Fialottan

i äventyret livet!

Sova är väl en onödig lyx eller?

Kategori: Fialottas

Tjena vilken helg det har varit! Jag va såå trött igår, men det är ju värt det =)

Jag har haft lite extra svårt att gå och lägga mig senaste två veckorna, och konsekvensen av det är att jag sover lite dåligt och vaknar alldeles för tidigt på mornarna... Typ somnar vid två och vaknar vid 7... Ingen bra kombination! Men nu efter helgen så var jag nog alldeles för slut för jag somnade vid halv ett och vaknade halv tio!!! Skönt! Jag känner mig nästan pigg idag och det har inte varit en vanlig känsla senaste tiden =)

Maj är så galet fullsmockat! Det är ju fullt ös nu i helgen med valborg och konserten, veckan därpå är det konfaläger, sen är det ungdomsledardagar, konfaavslutningsgudstjänst, SAU/SAM årskonferens på gullbranna.... Och därimellan ska jag hinna med att jobba som vanligt också... Hehe. JAg har ett spännande jobb!

Just nu sitter jag och planerar för söndagens gudstjänst och förbereder för KONSERTEN MED OLE PÅ LÖRDAG!!!!!!!!

Sooon and very soon!

Kategori: Fialottas

Ole Børud kommer till Jönköping, till Allianskyrkan!!!! Mamma MIa vad jag längtar! =)

Missa inte 2maj för allt i världen!
Han har med sig ett schysst svenskt band denna gången:
Joakim Holgersson ­ keyboards
Johan Tjernström ­ bas
Magnus Anderfjärd ­ trummor
Jimmie Hällström - gitarr
Daniel Lindström - Kör
Christos Gontevas - Kör

Magnus Wiklund ­ Trombon
Andreas Andersson ­ sax
Mikael Sörensen ­ trumpet


Nya Musik har en väldigt rolig rolig beskrivning av hans skiva på sin hemsida:



"Ole Börud - Shakin' The Ground

Oj oj oj...här svänger det i rondellen alltså!
Go´ funk/soul/gospel av Börud-pojken!"




http://www.myspace.com/oleborud

Värsta grymma tjejdagen i Båstad!

Kategori: Fialottas

  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu börjar min lediga helg! =)

Kategori: Fialottas

Känns gött samtidigt som det faktiskt är lite jobbigt! Jag vill ju hänga med tonåringarna och snacka uppenbarelseboken ikväll! Men men, man kan inte va med på allt hela tiden.

Imorn blir det Båstad! Yeah, tjejgänget från bibelskolan ska mysa heeeeela dagen imorn! =)

Nu ska jag bege mig till Råslätt för att hämta min cykel och handla på Willys, det var längesen jag handlade billig mat så det är på tiden!

En underbar, glad påsk!

Kategori: Fialottas

  
   
   
  
  
  
  
  
   

Älskade pappa, mamma och syster kom till mig på påskafton! När jag slängde ut frågan spontant förra veckan räknade jag nog inte riktigt med att dom skulle komma. Men dom kom! Och vilken härlig dag vi hade! Som ni kan se... =)
Det enda som fattades var lillebror!

Familjen:
Jag älskar er!

Ett spindel-lik...

Kategori: Fialottas

Det har vart en riktigt trevlig dag idag! Jag vaknade visserligen av att en telefonförsäljare ringde... Men sen blev det en bra dag! =) Min kära saknade vän Stina kom förbi och vi satt i soffan o pratade, fyllde alla luckor som behövde fyllas och så bakade vi chokladkolakakor. Vi provsmakade såklart, men inte förns vi hade ätit en jättegod pastasallad med currykyckling. Tiden går ju fort när man han roligt... Mindre kul för Stina som skulle till tandläkaren... Hehe. Ja svidade om och gick till Friskis för att värda på mitt pass. Gött! Sen var det hem och duscha och äta innan det var dags för rep. Det var en go gudstjänst ikväll och jag fick äran att sjunga med i tonåringarnas lovsångsteam! Efteråt gick vi hem till "kakan som fikar"... Hehe, så fel kan det bli när Sofia är trött och ska försöka säga nåt... Hahaha! Vi gick alltså hem och fikade på kladdkaka med kokostosca som jag hade gjort =) Väldigt trevligt. Några droppade av efter en stund men Albin o Martin stannade kvar o kollade på massa goa grejer som ja har sen ITM tiden. Bland annat musikvideon vi gjorde och bitar av våran musikal. Heavy stuff! =)

Igår hämtade jag mina tavlor som blivit kvar hos Gabby sen utställningen förra helgen. När jag skulle hänga upp den stora med guldtext i sovrummet ramlade det ut nåt. Jag tänkte inte så mycket på det då utan fokuserade på att få upp tavlan på väggen. Men sen när jag skulle gå och lägga mig så såg jag ju vad det var. Liket av en sån äckelspindel som jag hade besök av många gånger när jag bodde i Huskvarna! Uhhh... Då kom ja o tänka på min galna, söta, knäppa underbara Oliver! Han va en bra spindeljagare. Behövde bara peka på spindeln så kom han och åt upp den.. =) Nu var det längesen jag fick en rapport om honom... Kanske borde ringa farmor snart!

Mer av dej!

Kategori: Fialottas

Såg denna på en annan blogg och kunde helt enkelt inte låta bli att lägga upp den! =)



Denna är heller inte dum!! =)



Lite Elefant-känsla men ändå inte... =)

Glädje!

Kategori: Fialottas

MIna älskade föräldrar och lillasyster kommer ner till mig på påskafton!! Jag trodde jag skulle få sitta här själv med ett ägg eller två... Jobbar ju dagarna runtomkring påskafton så jag kan inte åka hem. Men nu kommer godingarna hit!!!

LOVE!

Ditt och datt och semesterkänsla!

Kategori: Fialottas

Nu skulle jag ju sova för längesen som vanligt... Konstigt att jag har svårast att gå och lägga mej just de kvällarna när jag vet att jag ska upp tidigt morgonen efter... Hur knäpp är jag eller?

Måste berätta en rolig sak... Hihi. I fredagsnatt drömde jag att jag var med i Miami Inc. som går på 6:an. Det är en serie som utspelar sig i en tatueringsbutik i just Miami. Jag tycker det är kul att titta på för dom är duktiga! Jag drömde att jag gjorde en riktigt snygg tatuering som började på axeln och gick ner på överarmen. Tro det eller ej, men jag är nog sanndrömmare!!! Det är sant! I lördags hade jag två halvgalna tolvåringar hemma hos mej på tacolunch och till efterrätt spelade vi yatzy. En av tolvåringarna fick för sig att börja tatuera mig och efter nattens dröm kunde jag inte säga ifrån. Så här snygg blev jag! =) Titta och njut, för nånriktig tatuering lär det inte bli! Iallafall inte på hela armen... ;)



På kvällen sen var jag på grape-festivalen på Nyfiket. Det var en kulturkväll kan man säga. Musik, poesi och en utställning. Mina två tavlor var med! Kändes så flummigt när dom frågade om ja ville ställa ut! Jag har bara gjort dessa två... Men roligt var det iallafall! Efteråt blev det efterhäng hos Gabbi och Malin... Happy Feet mitt i natten! Soooo nice!

     
   
  
  

I söndags hade jag hand om skattkammaren i kyrkan. Det blev en samling om gem och nyckelpigor.
Efteråt var det pyssel i smågrupper. Det utbröt slagsmål!! Nästa sekund var de bråkande barnen vänner igen... Galet!
Grimaser är alltid uppskattat så varsågod! =)

 

Idag har jag repat me lovsångsgänget! Abbe i full koncentration, Martin som är en riktig filur (och en grymming på sax), Filip som enligt honom själv inte är en filur =) Johanna med underbara rösten och Johan som klistrade på fotosmilet. Klara och Anna var med första halvan, sen lämnade dom oss för solen... Fullt förståeligt!

   
 

Efter en hel dag blir man dödstrött... Eller?



Efter ett träningspass så stressade jag via duschen till jazzklubben gnistan för att lyssna på Sessions. Kan ju låta knas med ett Hiohop-band på en jazzklubb. Men det va bra! Jag är väl inget jättefan av hiphop, men ju mer ja lyssnar på Sessions desto bättre blir dom! Sen är det ju roligt när folk man känner är med och spelar så klart. Efter konserten gick jag me mina två goda vänner till SF och spontanköpte biljetter till "Marley och Jag". En sevärd film helt klart, kanske extra sevärd om man är djurvän, eller vad säger du Maggus?? =) Nåt som va så galet bra var att det faktiskt var en film om en familj som kämpar igenom tuffa tider och kriser men som håller ihop genom allt! Ingen otrohet eller skilsmässa utan bara en beslutsamhet att hålla ihop No matter what! Det var så skönt att se en sån film för omväxlings skull!

Iallafall... Nu ska jag sova... Börjar 8.15 imorn... Gaaah!

Oh oh!

Kategori: Fialottas



En riktig feelgood-låt med Eric Hutchinson!

Alternativt påskpyssel?

Kategori: Fialottas

Dessa fantastiskt roliga kycklingar hade jag med mej som pyssel till scouterna igår och idag! =)



Här nedanför är några av konstverken som barnen gjorde



Och den som är nedanför här är min favvo! =)



Denna gjorde jag idag... En liten indiankykling, med klackskor! Hihi

Vårkänslor!

Kategori: Fialottas



Det komiska är att dagen efter att denna bilden togs så toksnöade det!!! It´s a weird world!