Fialottan

i äventyret livet!

Nostalgitripp till högstadiet... =)

Kategori: Fialottas

Erkänn att jag hade bra musiksmak! Hehe. Observera Nick och Kevin med ooootroligt snygg frisyr i Backstreet Boys videon... Hahahaha
(Jao, jag har varit ett stort fan av grabbsen en gång i tiden så jag har koll på vad dom heter... )

 
   

Vilsen?

Kategori: Fialottas



Den här lilla krabaten stod och pep utanför min port idag... Stackars liten! Den va lite rund under fötterna kan man säga och såg så hjälplös ut. Men vad gör man när man hittar en liten vilsen fågelunge mitt i stan? Jag kan ju inte ta in den. Och här finns ingen direkt natur som ja kan ta den till... Känns så dumt att inte göra nåt samtidigt som jag inte vet alls vad jag skulle kunna göra!

Mysiga mysiga Tidaholm!

Kategori: Fialottas

Mmm... Tidaholm visade sin allra bästa sida idag när fem tjejer tog en bil och åkte dit! Stålande väder och tokmycket grönska, en obligatorisk fika på Kaffestugan, en titt på Helliden-slottet och utsikten! Jag tror faktiskt att Tidaholm skulle vara ett alternativ den dagen jag får egen familj! Det är mysigt med småstad!!!

Commercial

Kategori: Fialottas

Hehe, nu såg jag en kort snutt reklam på tv. En tant står o skär upp en sockerkaka o pratar om nåt politiskt parti. Och så plötsligt säger hon frasen: "att plockarussinen ur kakan" =)

Plockar russinen ur kakan

Kategori: Fialottas

Vissa saker förstår jag verkligen inte. Vissa människor förstår jag mig inte på. Men det gör inget. Man får faktiskt plocka russinen ur kakan! =) Visst är det ett ordspråk? Fast är det positivt eller negativt? Betyder det att man plockar ur russinen för att man inte gillar dem eller betyder det att man plockar ur och äter bara russinen?? I vilket fall som helst hur man än tolkar det så menar jag att man får skaka av sig det som inte är positivt och lyfta fram det som faktiskt är bra!

Till exempel:
- Solen lyser och det är minst 18 grader varmt
- Jag får sjunga med min fina vän om en liten stund
- Ikväll ska jag till kaffestugan i Tidaholm

Yeah bejbi!

Längtan!

Kategori: Fialottas

Nu har jag packat klart... Ja, jag packar kvällen/natten innan jag ska åka som vanligt... Men det går liksom inte att börja tidigare. Hur ska man veta vad man vill ha på sig flera dar innan!? Hahaha, närå, jag är inte så kinkig. Men jag är lite tidsoptimist och kanske lite lat också. Skjuter gärna upp såna oviktiga saker som att packa eller städa när man har roligare saker framför sig. Typ som ikväll, kvällsmat och spela spel med Sara och två karlar =) 

När jag packade hade jag satt på spotify och efter en stund så hoppar skärmsläckaren igång i form av ett bildspel... Och det kom upp massa bilder på dej och mej Hanna-Mia! Från Florida!!! Darling jag längtar efter våra lilla roadtrip! Då ska vi pumpa Jordin Sparks - One step at the time... Kommer nog lyssna sönder den i sommar, men kan ändå inte låta bli den. vet inte riktigt varför men den har verkligen fastnat! Den finns på min "The one and only bilskiva 2009" =)

(kan inte låta bli att lägga ut lite Floridabilder...)

     
  
   
  
  





 

Nu är den här!

Kategori: Fialottas

En vacker röd ros!

Jag älskar dig också pappa!!!!


Var är dom!?

Kategori: Fialottas

Nu va det ju en bra stund sen han ringde från blomsteraffären och sa att dom skulle komma med en blomma... Men ingen blomma har jag fått och det har nog gått två timmar ändå! Men jag googlade numret och det stämde ju att det var från blomsteraffären så... Störigt, jag är så nyfiken!! =)

Va?

Kategori: Fialottas

Vad händer! Nyss ringde en och frågade om jag va hemma för de har en blomleverans från Nyströms blommor (eller nåt liknande namn)!  Jag tappar hakan om och om igen... Plötsligt blir jag överöst med blommor!

Blommor!

Kategori: Fialottas

Det är så galet bra med vänner! Jag och S konstaterade idag att vi nog tillhör kategorin som är sociala men uppskattar få nära vänner mer än att va tjenis med allt och alla. Jag är så glad för mina vänner och jag uppskattr dom hur mycket som helst!

Inte nog med det. Man blir ju alltid glad av blommor. Idag har jag fått två stycken!!!

K var här och åt lunch idag. Vi skulle planera... Det blev inte så mycket planerat för vi hade så mycket annat att prata om. Sen när hon gått satt jag en stund vid jobbmailen och sen fick jag bråttom för att hinna till träningen. På väg ut genom dörren snubblar jag över en påse med en fin blomma i! Jag blev helt tagen av blomman och det fina kortet!

Sen ikväll när S kom så hade hon också med sig en blomma "för att jag tycker om dej!". Jag tycker om dej också!!!

Återigen: Jag har mycket hellre några få riktigt nära, guld värda vänner än massa spridda ytliga kontakter!

Lost?

Kategori: Fialottas

Alltså, jag har tappat något! Något viktigt tror jag. Förut skrev jag jämt. Skrev om allt och inget. Skrev dikter. Skrev sångtexter. Skrev när jag va glad, ledsen, lycklig, arg... Men sen tappade jag bort det. Och det är ingen lätt sak att hitta det igen! Idag har jag känt av hur sjukt mycket jag saknar det! För jag tror verkligen jag behöver det! Det blir ju en slags terapi kan man säga, oavsett om det är glada eller ledsna ord. Att bara få ur sig alla ord eller att skapa något. Hittade ett block från tiden på ITM... Några sånger jag skrev. Dikter och lite dagboksanteckningar. Även om inte allt beskriver glädje och lycka så är det faktiskt roligt att läsa! Man vet vad man gjorde och tänkte och kände och vilka beslut man tog eller inte tog. Jag tror det är viktigt på många sätt! Jag måste verkligen försöka ta upp min borttappade skrivarådra! Men hur gör man. Har suttit och påbörjat meningar hela eftermiddagen men hittills är detta inlägg det enda jag lyckats åstadkomma... Alltid nåt.

Jag älskar spontana vänner! Synd bara att det inte finns plats för andras spontanitet i mitt liv just nu...

.

Kategori: Fialottas

"Where have you been
 my long lost friend?
 It´s good to see you again.
 Come and sit for a while
 I´ve missed your smile.
 Today the past is goodbye"

Retusch... Läskigt!

Kategori: Fialottas

Jag testade lite i photoshop... Sjukt vad man kan göra!
Liksom bara trolla bort en bred hals och dubbelhaka!
Mitt leende ser tillochmed gladare ut på den retuscherade bilden.
Och leendet har jag inte gjort nåt åt. Bara tagit bort dubbelhakan och smalat av halsen lite...
Man ser ju att det inte är proffsigt gjort men jag tyckte det var roligt att testa...

Halliballou!

Kategori: Fialottas

My oh my vilken helg jag har haft! Värdeprognoserna lovade regnrusk men vi fick soooool på gullbranna och ett asgött konfaläger! Goa konfirmander, lektioner, mys, några puckon som badade i havet, vattenkrig, möten, matkrig på vägen hem... Lyckat va ordet! =)

Jag var hemma i ca 10 minuter på söndagen sen bar det av till Mulleängen oh scoutinvigning. Jag är numera invigd scout =) Känns så fint så fint... Haha

Ikväll har jag vår-rusat. Skönt väder men lite väl trångt på promenadvägarna kanske. Men väldigt trevligt. Extra trevligt när man hör Peter Siepens sköna stämma tjötandes i micken hela tiden =) Han sjöng en del också... Men det va inte så fint, haha! Måste erkänna att jag tycker han är rätt snygg faktiskt. Nog för han har grymt skumma kläder ibland, men idag var det riktigt nice bortsett från de neonrosa 80-tals jympadojjorna han hade... =) Här kommer en bild på sköningen.



Uppvärmning och väntan på startskottet
  
 
å så va vi iväg... å på vägen stog dom här glada spelemännen!
 
  
Ja lekte lite med photoshop idag... Stört va man kan retuschera!
(även om proffsen gör det bättre än jag!)
 
 


 

Vilken bluff!

Kategori: Fialottas

Bästa sättet att bli av med träningsväk i stela muskler är att träna... Vilken lögn!! Jag har så ont i mina stela muskler så ja kan knappt gå!!! Hahahaha. Jag hade ju mitt friskispass idag och tänkte att det nog skulle gå bra, och att jag skulle bli mjukare i kroppen... Men icke! Jag kunde genomföra hela passet även om det var lite tungt. Men nu när jag har varit hemma en timme så är ja minst dubbelt så stel som jag va innan! Dags att börja rida lite mer regelbundet tror jag!
Nån som har en häst till övers?? =)

Ömma muskler och Dr.Snuggles

Kategori: Fialottas

Det känns i hela kroppen att det var längesen jag red regelbundet! Alla muskler man inte märker att man använder när man rider... Jag har fläskig träningsvärk idag!! Vi får se hur det går på Friskispasset senare, haha.
Jag åt frukost framför tv.n idag och sen har den fått stå på under tiden som jag sitter och förbereder lite för konfalägret imorn. Just nu är det Dr:Snuggles! Jag bara måste titta! Jag älskade Dr. Snuggles när jag va liten och gick alltid och sjöng på denna låten!
 

Hoppla pålle! =)

Kategori: Fialottas

Jag har varit på kanonbra ungdomsledardagar. Igår bra undervisning ocm mycket gött snack mellan alla ungdomsledare... Hehe... Det kommer alltid upp så skumma ämnen frammåt kvällen när vi är trötta!
Idag åkte vi till Kyrkekvarn och red på islandshästar! Det regande men det gjorde ingenting, vi hade det så bra ändå!
Här är jag och Moa, min häst under förmiddagen.

  

Shit va det svängde!

Kategori: Fialottas

Och ödmjukare artist och band får man leta efter! Tjeeeena va bra det va alltså! Ole Børud är sjukt bra på scen, både musikaliskt men också som entertainer. Han bjöd verkligen på sig själv, men bäst va att han inte nånstans gömde undan Gud! Han sa det gång på gång att det handlar om Gud. Och som avslutning på konserten körde han Chi-Rho från gamla skivan. Jag snackade lite med honom efteråt och frågade vad det betyder. Och det står för bokstäverna XP som man brukar se i kyrkorna. Det betyder Jesus Kristus. "By Him all things were created, and the fullness of His love is Chi-Rho". Jag fick äran att vara värd tillsammans med Andreas Joakimsson, och ajemen det gick ju fint =) Detta va en av de grymmaste konserter jag har varit på! Och körarna... My gosh! Daniel Lindström och Christos Gontevas... Mamma mia! Det var ett hallelujah-moment! Alltså, jag blir så imponerad när proffsiga människor inte ser sig själva som större o bättre än andra! Hela detta bandet va så grymt sköna. Lätta att snacka med och absolut inga diva fasoner. Sånt gillar jag!



Detta var enligt Ole den enda posen som gällde... Tills pappa kom fram! =)

 

"Tack för en riktigt bra konsert, men inte trodde jag du va så kort!" =) Så Ole snackade på om att det är ju det bästa att va så kort som han. Sen började han jämföra muskler med pappa och sa att han låg lite efter! =) Sen kom den stenhårda, spänniga posen fram. Se själv! =)



How i löööv Oles music even more now!