Fialottan

i äventyret livet!

För att citera lite Highschool Musical... =)

Kategori: Fialottas

"This could be the start of something new"

Nu kanske det vänder om jag har tur!
Energin börjar komma tillbaka.
Jag orkar mer. Är sugen på att hitta på saker.
Igår åkte till och med målarsakerna fram!
Jag är verkligen lyckligt lottad!
Det är så ofta man glömmer det.
Aldeles för ofta fastnar man i vardagströttheten.
Men ser man förbi det så finns så mycket mer.
Var på möte idag och rubriken för idag var
I Guds händer, vad som än händer.
Precis så är det ju.
Jag får krypa upp i pappa Guds famn när jag inte orkar själv.
Vilken skön känsla!
Att veta att jag inte måste kämpa själv.

Idag är det vackert väder.
Jag har fått brev som får mig att le.
Min församling får mig att trivas.
Lyssnar på musik som är ljuvlig.
Just i denna stund känns det inte som det kan bli bättre!
Det kan det säkert bli.
Men som jag hörde idag i kyrkan,
vi behöver bli bättre på att leva i nuet!
Så ofta tänker man på hur bra det var "då".
Eller tänker att sen när det har blivit så här,
då blir jag lycklig.
Men att ta vara på det som är nu, det är livet!

Skrivet av Fia, som är en klok person fast hon är en kvinna ;)



Julmys, yeah!

Kategori: Fialottas



Igår hade jag och min kära vän en grymt mysig dag/kväll! Vi hade länge pratat om att vi aldrig hinner prata ordentligt när vi ses. Så vi gjorde slag i saken och bokade in ordentligt med kvalitetstid och vi bestämde även att jag skulle sova över hos henne. Hur ofta gör man sånt nu när man inte är tonåring längre?! Jag kom vid 14 och då hade hon lagat mat som vi njöt av lääänge. Efterrätt med chokladbollar och thé. Sen skulle jag iväg på en grej mellan 17-18 och när jag kom hem igen förberedde vi vårat pre-julmys! Kokade tomtegröt som vi sen åt tillsammans med skinkmacka med senap, julmust, clementiner och skumtomtar! Lovely! =) Till detta en riktigt bra film som heter Partition. Otroligt härligt med vänner!

Och på tal om vänner så var mitt lyckopiller från Malmö här ikväll! Vi va som två slöa paddor båda två när jag kom hem från dagis och hon från en runda på stan. Tjötade en stund, hon liggande i soffan och jag på golvet. Sen bakade hon scones medan jag tittade på =) Vi kikade på en film medans vi åt och sen ballade det ur! Hon liksom bara fick ett ryck och började tok-flumma. Dansade och spelade olika roller. Sjukt roligt! Själv var jag fortfarande så trött och så avslappnad efter att ha fått mycket rygg-pill av henne, så jag låg i soffan och skrattade =)

Vänner alltså. Säger bara VÄNNER!

It´s been a long day...

Kategori: Fialottas

Nu är jag äntligen hemma igen. Har först jobbat 7.30-16 och sen 17-20. Sista delen var verkligen inte betungande iallafall. Blev bjuden att följa med min brukare till Restaurant Guvenören i Jönköping. Sjukt god mat och förstaklassig underhållning av Jimmy Trollkarl! Jag är inget stort fan av trolleri men detta var fantastiskt roligt! =) Well, nu ska jag svara på ett sjuuuuuukt långt mail! Tjing tjong

And she´s back!

Kategori: Fialottas



Jag sitter bänkad framför Svenska Hollywoodfruar för att se denna underbart sköna människa ta över tv-rutan. Dom andra kunde jag lika gärna vara utan! Maria Maria Maria!

Kvällsmys i Folketspark

Kategori: Fialottas









En kväll innan löven började ändra färg och falla från träden. Innan temperaturen sjönk mot nollan och kvällarna blev mörka väldigt tidigt. Då hade jag en underbar kväll med käraste syster.

Så.himla.fräsch!

Kategori: Fialottas



Här serverar jag en musikvideo helt i syskonen Bergmans smak! Särskilt tilltalar den denna tiden på dygnet. Vill man somna glad och lycklig så kollar man på denna innan man går och lägger sig!

Photo Booth

Kategori: Fialottas

Haha, jag hittade just en rolig grej på min dator. En webbcamera antar jag att man kan säga... O så ett program som är som att man går in i en sån foto-hytt som tar fyra kort... Fast här får jag ju ta korten själv men ändå. Så här kul kan man alltså ha på en lördagförmiddag! =)





Dessa vackra färger!

Kategori: Fialottas