Fialottan

i äventyret livet!

Men VARFÖR???

Kategori: Fialottas

Ja blev så besviken så ja vet inte vart jag ska ta vägen! Why bother asking if you don´t really care??

Fredagkväll och jag är hemma själv. Skönt och jobbigt på samma gång. Ska ta en dusch, sätta på mej myskläderna o sen ett fotbad tror jag... Dega framför TV:n o tröstäta choklad o vindruvor (o allt annat som finns hemma kanske).

Jag borde nog konsultera min dagbok igen.... Skriva av mej ordentligt för nu känns det verkligen som jag behöver det!

Kom nu katten så sätter vi oss i soffan o pratar lite du o jag... Du är iallafall en god lyssnare! =/

Mmm... Man kan inte låta bli...

Kategori: Fialottas

...att tycka att en solnedgång är vacker! Eller hur? Kära nån... Skulle nog kunna titta på himlen hur länge som elst när den ser ut så här! =) Fånigt? Jag vet inte... Hoppas att jag snart kan säga att allt har rett upp sig och sådär som man önskar... Även om nu inte verkligheten alltid ser ut som man vill. Man kan inte göra nåt åt det! Det är bara att bita ihop, ta nya tag och gå vidare! Man kan inte gräva ner sig varje gång man stöter på nåt jobbigt! Fast det är klart, man kan ju inte bara fly heller... Och skulle man vilja fly från sin verklighet en stund kan man göra som jag tänker göra nu: Titta på Gilmore Girls! Det måste vara världens mysigaste serie! Man blir liksom varm och glad inuti när man ser den! Och nu känner jag för och bli varm och glad inuti så hej då!

96364-22

And now what?

Kategori: Fialottas

Ok, so someone told me I have to stop running and take time to listen to my self, my heart and my thoughts... Take all the time I need to get through this... I don´t even know what to call it... But I just can´t! I run and I hide because it hurts to much! Still I know I have to do something about it. I can´t keep ignore it, just have to work it out. I´m afraid... afraid to lose something precious... My hopes and dreams... But I know that God will never leave my side and he can help me through!

"If you see me on my knees, it´s not because I´m weak. I´m getting stronger!"

(And don´t ask me why I´m writing in english...!)

"ja ser det snöar, ja ser det snöar, det va väl roligt hurra!"

Kategori: Fialottas

Imorse hade jag satt klockan på 6.20 och när den ringde förstog jag inte direkt va som hände, men efter en liten stund kom jag på hur det var. Jag hade ju bestämt mej för att gå och träna morgonjympa på Friskis vid 7!! Knasigt kanske man kan tycka. Det tycker jag med! Haha. Men iallafall... Ja gick upp och åt lite yoghurt och tyckte det kändes ljust ute fast det va mörkt. Det va ju aldeles vitt av SNÖ!! Tänk dej en liten femåring som studsar upp och ner samtidigt som hon/han piper "ouiiii" och klappar i händerna, det var ungefär så jag kände mej när jag såg ut genom fönstret imorse! Vet inte varför men jag blir lika barnsligt glad varje år när den första snön kommer! Jag pälsade på mej raggsockar, mössa, halsdu, vantar och plockade fram vinterjackan och sen pulsade jag hela vägen till friskis och kände mig hurtig tillsammans med ett tiotal andra motionärer och en super pigg och alert jympaledare! =) Ja vad ska jag säga... "Morgonstund har guld i mun"