Fialottan

i äventyret livet!

En vacker dag, inför en ännu vackrare dag...

Kategori: Fialottas

Mitt i allt letande bland oändligt många foton hittade jag dom här. Fina bilder på en fint par. Tagna innan paret sa "ja" till varandra. Bilder som hamnade på framsidan av och inuti deras bröllopshäfte. Duktig och kreativ fotograf såklart, men en duktig fotograf räcker inte hela vägen. Tur att dessa två är sådär foto-vänliga, liksom hakar på, take the moment.




 

Glädjebild!

Kategori: Fialottas


 

Sitter och kollar igenom bilder som jag har på cd-skivor i en låda... Inget jag gör ofta precis! Men just nu har jag ett speciellt syfte med mitt tittande, men det kan jag inte avslöja här just nu! =)

Iallafall så hittade jag en mapp med bilder från när jag och sviskonen hade inflyttningsfest i Huskvarna. Jag hade hakat upp mig på att alla gäster skulle fotas när dom gjorde en grimas eller "fladdra med läpparna medans du skakar på huvudet". Detta resulterade ju i en hejans massa roliga bilder! Bland annat denna ur-glada bild på Crista!

Jörgen och hemlige Arne på Café 93

Kategori: Fialottas






Den här sköna snubben kom och spelade på Café 93. Givetvis var jag och Samme där för att ge vårat support! =)
Efteråt blev det en trevlig fikastund i mitt kök.

Projekt Nattes rum

Kategori: Fialottas


Kräftskiva på Kårekulla

Kategori: Fialottas


En solig sommardag på Wrana

Kategori: Fialottas





Vem är tuffast?!

Kategori: Fialottas





Jag sköt minsann jag också, men tyvärr fastnade det inte på bild. Men jag kan säga att jag träffade en övningsblomma först och den stendog kan man säga. Sen träffade jag faktiskt en lerduva också! Woohoo!

Två pärlor på promenad

Kategori: Fialottas


Så overkligt

Kategori: Fialottas

det är att slängas tillbaka till verkligheten när man varit ledig så länge. Hjärnan fungerar inte riktigt, hela kroppen protesterar. Vill bara sova, vara ledig, slappa... Men jobba måste man ju så man får lite pengar innan månaden är slut.

En annan overklig sak: Jag ska bli högskolestudent! JAG SKA BLI HÖGSKOLESTUDENT! Galet vad läskigt. Men jag har ju ändå längtat efter detta och att sätta igång. En får la hoppas att de går bra!

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av How I Met Your Mother innan jag pyser iväg till jobbet.