Fialottan

i äventyret livet!

Det ser väl alla?!

Kategori: Fialottas

 
Att detta är Lady & Lufsen och en ko! Eller? Min far är kung på att rita! =)

Stolta Simpen

Kategori: Fialottas

Hur glad är du för din nya bil?


Näää, på riktigt, hur glad är du?!


Sådär ja, "stolt som toopen" som grek-farsan i Tzatsikifilmen säger!

Salem, Salem, Saaaaalem!

Kategori: Fialottas

Oj va orolig jag var innan det var dags att åka till Lundakarnevalen i Lund. Jag och Stina tog tåget vid 22.08! Det är ju nästan min normala sovtid! Men det gick bra. Det var värt missade sovtimmar! =)
Men en sak stör jag mig på varje gång jag är på konsert. Jag är för kort!!! Det spelar ju ingen roll att jag kommer längre fram för det finns ju alltid folk som är längre än jag som ställer sig precis i mit synfält!
Trots detta så var det en grym konsert! Sale är lika fantastisk varje gång jag hör honom live! Han bjussar så myket på sig! Gå o se honom kära nån!

 
  
  

Ett besök på Åhlens

Kategori: Fialottas

Jag är tydligen lik en vacker kändis! Igår när jag o stina var på stan så skulle jag köpa en mascara på Åhlens och när ja hade betalat så frågade tjejen i kassan om jag brukade få höra att jag är lik Jennifer Lopez. Jag bara "va?" och så frågade hon igen. Jag sa att det brukar jag inte få höra! Hon sa att hon hade hajat till och fått kolla en extra gång när jag kom in i butiken förjag var så lik henne. Hon tyckte att jag har lite samma drag som Jennifer. Grymt fin komplimang! Även om jag inte kan hålla med om att jag är lik Jennifer Lopez så blev jag ändå glad! Mer sånt i Sverige! Man borde allid säga så fina saker till människor man möter och inte oroa sig för vad de ska tänka och tycka!

  Såå, är vi lika???

Njuuter...

Kategori: Fialottas

...av Malmö. Denna underbara stad! Kan inte låta  bli att trivas när jag är här. Vet inte om jag skulle vilja bo här just nu men jag gillar staden. Börjar så smått hitta här också. Kan alltid leta mig fram till saker förr eller senare. Idag blev det senare! Stina har jobbat idag och jag skulle på ett lunchpass på Friskis. Det ligger på Ystadsvägen. Såklart finns det ju en ystadsgatan också och den ligger några kvarter innan. Så där var jag och gick fram och tillbaka innan jag kom på att det nog inte var där Friskis låg! Så det var bara att knalla vidare. Kom in på passet tio över men då var jag ju redan rejält uppvärmd så det gjorde inget! =) Nu ska vi strax göra egen pizza här.


Bjussar på en gammal bild på min fina, busiga vän Stina. Over and out!

Som sagt...

Kategori: Fialottas

 
Så fort kameran åker fram så ser vi alla allt annat är naturliga ut... Eller så är det detta som är vårat naturliga! =)

Jag undrar...

Kategori: Fialottas

 

... om mitt huvud har krymt! Och så undrar jag hur normala jag och mina nära är egentligen! =)

Bubbles!

Kategori: Fialottas

 
 

Trerätters och ett födelsedagsbarn!

Kategori: Fialottas

  


  

Man tackar!

Kategori: Fialottas

Min nya favorit!

Kategori: Fialottas



Drivs av... *Trumvirvel* ...Josephine Flatebö! Tillsammans med mannen David driver hon även webshoppen flatebo.se. Massa snygga t-shirts, hoods, magneter, pins och mycket annat. Det är väldigt värt att gå in och kika där! Hon skrev nångång att hennes och mannens blogg och företag nog upplevs som lite spralliga. Det stämmer tycker jag! En salig blandning av spralligt, seriöst och personligt. Perfekt blandning enligt mig =)

Vackraste

Kategori: Fialottas

Längtar så tills du kommer hit!


Jag är djupt chockad!

Kategori: Fialottas

Okej, riktigt så allvarligt är det kanske inte... Men lite smått förvånad är jag ändå! Vaknade 7.20 som vanligt och satte mej o slötittade på en film för jag var så trött så jag orkade inte annat (Mysko att man vaknar så tidigt om man uppenbarligen skulle behöva sova mer!) Sen sorterade jag in tvätten i garderoben. En av de tråkigaste sysslorna jag vet! Det enda roliga var att hänga in mina två par byxor, jeanskjolen och tröjan som jag köpte i göteborg i lördags! När det tråkiga var slut satte jag mig på balkongen och latade mej i två timmar. Mmm så gott! =) Sen kände jag att jag började bli yr i huvudet och lite rastlös så jag gick in och drack massor med vatten. Sen fick jag för mig att jag kanske borde ge mig ut och utforska skogen ovanför järnvägen. Fick även för mig att jag skulle ta min upptäcksfärd springandes! Så det gjorde jag. Sprang inte hela tiden men i intevaller. Jag måste säga att jag är förvånad! Så här lätt har det aldrig gått innan! Sist jag sprang måste va typ fyra år sen... Jag klappar mig själv på axeln och ska nog unna mig ett bad i mitt badkar minsann!


En vårig bild från gräsmattan på Bergsgatan

Mickie & Jag

Kategori: Fialottas

Ikväll (Eller igårkväll kanske jag måste skriva nu när det är över midnatt) har jag haft den stora äran att få sjunga med min fina vän Mickie! En av sångerna fick jag tillockmed sjunga "lead" på. Det är stort! Hon är fantastiskt begåvad min fina vän!