Fialottan

i äventyret livet!

Nyinflyttad!

Kategori: Fialottas

Nu är jag det.. Och det känns bra! Mamma och jag håller på och fixar o donar här hemma. JA det känns som hemma redan! =) Hittills har jag tömt 15 kartonger plus att vi har hämtat soffor, monterat köksbord och mycket annat. Nu ska vi laga lite mat för det behövs verkligen när man jobbar hårt! =)

Välkommen in på en fika!!

Nu blev det plötsligt verkligt...

Kategori: Fialottas



Imorgon åker jag till Linköping för att gå på bröllop. När jag sen kommer tillbaka hit på söndag är det för att fylla ett stort släp med mina saker och flytta!!! Det blev så verkligt helt plötsligt. Jag har haft så fullt upp med att packa och städa så jag har liksom inte tagit in det. Men tjena va kul det ska bli! Jag ser verkligen fram emot hösten med allt vad den har med sig! Ikväll ska jag göra en till tjuvstart. Ungdomspastorn har dragit ihop en spontan tonårskväll och då hakar jag så klart på. Så ikväll får jag träffa några av ungdomarna, ÄNTLIGEN!! =)

Så, dags för det sista jag kan göra innan flyttsläpet är här: Packa ihop datorn!

So long!

Jag ska få se honom!!

Kategori: Fialottas

Det är verkligen sant! Jag, brollan, Svägerskan o Häna-Märy åker den 19 september upp till huvudstaden och Globen för att lyssna på Stevie Wonder. Wow!!!



Jag har fått dille på youtube och att lägga upp filmer på bloggen... Hehe... Allt går i vågor... =)

Helt sjukt!

Kategori: Fialottas

Jag vet... jag ska ju inte sitta vid datorn. Men jag har varit väldigt effektiv nu på eftemiddagen så jag förtjänar en paus... Kan jag ju låtsas iallafall... Hehe... Kikade runt på youtube o hittade detta. Helt sjukt! Mannen är ju helt enorm! Du måste kolla in detta!!!!!!

Åh, Berlin alltså!!

Kategori: Fialottas

Ja här sitter jag vid datorn och kollar på kort. Jag har ju inte alls tid med det!!! Måste fylla flyttlådor! Men som vanligt när man har många saker man måste så hittar man inspiration till allt möjligt annat... Som att kolla på alla roliga kort från Berlin... Den resan va helt fantastisk och har betytt oerhört mycket för mig! Utan den hade jag nog inte varit på väg in i tjänst som ungdomsledare nu! Så eftersom jag verkligen längtar efter att få börja på riktigt (har smygit igång lite redan) så förstår ni nog att Berlinresan verkligen ligger mej varmt om hjärtat!

Här är en skön bild... Haha vi ser ju inte riktigt kloka ut nån av oss! =)

Du vet att jag tycker om dej va!?

Kategori: Fialottas



Det gör jag verkligen! I mängd! =) Finaste, sötaste, goaste Alexandra!

Världens bästa låt... Hahaha

Kategori: Fialottas



"Om du vill ha mig så får du va med mig.
Och inte ha dig med Filippa.
Om du bedrar mig då blir du av med mig
Då kan du ha dig med Filippa."

Sticker du ut hakan, släng dig i en vägg
Ta och sälj ett lakan
och lägg - ägg
Lagt kort ligger
Lagt kort ligger"

Hihi, det var sjukt längesen jag såg på detta. Minns att jag tyckte dom va såååå coola! Nu har jag faktiskt varit inne och beställt DVD:n på CDON... Var bara tvungen! =)

Hemma från frizon

Kategori: Fialottas

Mmm... Är väääldigt trött, trots att jag stannade kvar och sov riktigt gott i 10 timmar hemma hos mina kära föräldrar! Det tar på krafterna att va på festival! Man är väl inte så ung längre.... Hahahahahaha! Nä, men det har varit riktigt gött och mina kära arbetare har gjort det lätt för mej för dom har jobbat så otroligt bra! Har fått se många bra band och träffat goda vänner!

Har spenderat hela dagen med att fylla flyttlådor. Inser varje gång jag flyttar hur sjukt mycket grejer jag har. Jag packar och packar men det tar aldrig slut! Ändå rensar jag bort flera kassar med grejer varje gång jag flyttar. Är man materialist eller vad!? =) Fick idag veta att nu är min nya lägenhet färdigmålad och imorn får jag min nyckel!!! Ska bli spännande att se hur det blev med färgerna jag har valt!

Häna-Märy, den här länken är till dej eftersom du inte kunde komma ut till Frizon. Det var mycket bättre live men här får du en liten feeling av det iallafall:

http://www.kanallokal.se/webb-tv/gbgtopp10/elefant

Lite ungdoms-OAS typ!

Kategori: Fialottas


En rephelg med RISK-spelande!

Koncentration.. Vi hittade ett mysko instrument också!
Jalle vill va rockstar...!

Pojkarna var varma o ville bada!

Gröngräset lockar! Peter fyller år och "hello kitty" är coolt!

GLASSGLASSGLASSGLASSGLASSGLASSGLASS

GLASSGLASSGLASSGLASSGLASSGLASSGLASS

GLASSGLASSGLASSGLASSGLASSPUSSPUSS

The worshipteam in action! =)

Hiphop-kväll med Sessions

En soft paus med kallepocket..

Sparrow på scen! Peter med frugan Anna

Vad gör man i en lekpark om inte leker!?

Fia lekte frisör. Arvid o Jalle spelade kort i väntan på resultatet.

Jag blev mycket nöjd! (Även om John stylade lite annorlunda sen)

Kvällsmat! Hehe... Eller vad säger du Anna?

Vad ska man säga? Underbara människor!

Hela ungdomsgänget på väg in till stora OAS!

En helt underbar och slitig vecka värt all tid och energi! =)