Fialottan

i äventyret livet!

Dom sa ja!

Kategori: Fialottas



En helg med minst 24 timmar i en buss, sova i en iskall jympasal och omklädningsrum utan speglar... Men vilken helg ändå!! Massa goa människor att umgås med på bussen, pauser med snöbollskrig och löprundor, stimmiga barn, lyssna på musik, läsa barnböcker med 7-åriga Anna-Karin, få ett hot om en sönderslagen hjärna av 4-åriga Jonatan.... Haha, galen kille den Jonatan!
Vilken ångest jag hade för sången jag skulle sjunga på vigseln... Vi hade ju inte hunnit öva nåt! Hjälp! Höll på att svimma i min panik när vi kom fram. Men vi övade där på kvällen innan. Så mycket att ja blev så avslappnad i sången att ja sjäöng allt fel! =) Det kändes bra. Och det gick bra! Jag sjöng, rösten höll! Jag kunde tillochmed ha ögonkontakt med brudparet utan att varken jag eller dom grät!!! Det trodde jag aldrig jag skulle klara! Men det gjorde jag! Jag är stolt över mej själv! =)
Nu är det hög tid att plocka ner alla julsaker... Hehe...

Längtar han efter att bli morfar tro?

Kategori: Fialottas



Mor o far va här i helgen... Pappa gillar att gosa med Oliver och observera HUR han håller katten... Som en bebis... Längtar han efter att bli morfar tror ni? Svar: JAAAAAAAA! =)



Senare på kvällen när päronen  hade åkt hem så blev det syskonhäng med flum och...



...spel, inget mindre än Cluedo! Mycket spännande! =)