Fialottan

i äventyret livet!

What is this?!

Kategori: Fialottas

OBS! Bilderna måste kollas på med huvudet lutat mot höger axel

eftersom bloggen inte vill visa dom stående fast jag roterat dom!

 

En svart jättebanan?

Esther?

Nä, det är ju jag!!! =)

När kära mamma fyllde år åkte jag o lillasyster och stängde in oss i mammas förråd och paketerade in mig. Sen smög vi in med hennes extranyckel under massor med fniss och så väckte vi henne med mig inslagen i paketpapper! "Ni är för tokiga"

Beautiful, I love you!

Kategori: Fialottas


Äntligen!!!

Kategori: Fialottas

Det tog "bara" tre månader för mej att få tummen ur och sy mina gardiner! =) Har varit väldigt duktig med min symaskin den här gången måste jag nog ändå säga. Jag brukar alltid påbörja massa projekt som aldrig blir klara. Men under en veckas tid har maskinen fått stå framme och jag har sytt klart ett förkläde som fina mamma fick på sin födelsedag, jag har lagat en klänning, ett par byxor, fixat lite med min jacka och så FINALLY mina fina gardiner!

Man måste bara älska Göteborg!

Kategori: Fialottas








Varsågod Anna-Klara!

Kategori: Fialottas

Då så, funkar detta nu?? Min kära vän klagar på att hon glömmer o kolla min blogg så hon gav mej i uppdrag att fixa nåt så hon kan prenumerera på nya inlägg (som inte kommer jätteofta, hehe) Men det var inte så enkelt minsann! Nu så har jag iallafall lyckats, tror jag!

Följ min blogg med bloglovin

Om jag har fattat det rätt så trycker man på länken här ovanför och så får man skriva in sin mailadress. Då har man anmält att man vill följa bloggen och får ett mail varje gång jag uppdaterar. Tjohej va det kommer bli trafik i era mailboxar, Not! Hehe

Well, håll tillgodo Anna-Klara! Jag längtar tills nästa vecka. Ut med båten låter helt fantastiskt nu när jag har landat lite i tanken!

En söt liten båt i Nora,  med det fina namnet Stina!

Västkusten baby!

Kategori: Fialottas










Minisemester in my hometown!

Kategori: Fialottas

Ett par tre dagar har vi. Vad gör vi då, vart tar vi vägen? Jo men såklart tar vi minisemester i Småland. Närmare bestämt hemma hos mig! Frukost hos farmor varje morgon. En dag i Hjo med sol o bad, pizza-picknick i solen, en runda på Hem & Hobby. Glory! Grill i Liljeholmsparken, fly från massor med knott vid axamobadet, glass och picknick i Gränna.









Paparazzi... Nä, Hanna-Mia! =)

Kategori: Fialottas


Världens bästa lillasyster by the way!

Inte trodde jag

Kategori: Fialottas

Inte trodde jag att jag skulle längta efter att få komma ut och springa! Inte heller att jag skulle få se mamma och syss sitta djupt engagerade och helt inne i en fotbollsmatch på tv! :) Gullbrannafestivalen är slut för i år. Det var rekord på alla sätt. Rekordmånga som köpte festivalpass, rekordmånga på torsdagkvällen, rekordmånga på campingen. Massor med folk blev helt enkelt ett angenämt problem! :) Nu njuter jag tillsammans med mamma och syss i våran hyrda stuga i Budskär på Särö utanför göteborg. När vi kom hit duggregnade det och jag fick toklust att ge mig ut och springa, så det gjorde jag! Jag chockade oss alla tre, hehe. Imorn kommer Simpen o hans fina fru. Mys hela veckan lång blir det!

Summernights

Kategori: Fialottas

Efter en svettig dag med flytt och tokvärme så cyklade jag ner till oset och satte mig och läste. Sen tänkte jag att om det är så varmt som idag så borde till och med vättern vara behaglig att bada i. Men det kan jag tala om att det inte var! :) Men efteråt var det skönt att sitta i solen och torka. Sommar Sommar Sommar!

Drömläge!

Kategori: Fialottas

Idag har mina vänner flyttat i 35graders värme, den varmaste dagen hittills i år! Jag va o lånade ut mina "starka" armar. Snällt va? :) Har packat upp allt i deras kök också. Det börjar bli min specialitet när jag hjälper folk att flytta. Men jag måste erkänna att jag är avundsjuk. Vännerna har fått ett fantastiskt mysigt och madicken-idylliskt hus. Äppelträd i trädgården och stor altan. Bara småsaker att fixa med. Gamla förster och lister, kakelugn, burspråk... Jätte fräscht och fint. Verkligen ett drömhus! Då hamnar jag där igen. Ställer mig frågan. Varför i hela världen bosätter man sig i lägenhet?! Så omysigt. Jag vill också ha ett fint, stort hus med trädgård. Galet vad jag längtar nu!