Fialottan

i äventyret livet!

En helt vanlig söndag... Eller???

Kategori: Fialottas

Ja men kära nån hur flummigt blir det!
Idag skulle jag, Sara och Rut gå på möte hade vi bestämt. Sara skulle jobba några timmar på morgonen och sluta 10, dvs komma lite senare till mötet. Jag och Rut skulle ta buss från varsitt håll och även vi komma lite sent. Då visar det sig att Sara har tagit med sig sin nyckel till jobbet så Rut som bor hos Sara inte kan gå hemifrån eftersom hon inte kan låsa! Aj aj aj.. Så Sara får åka hem och hämta Rut och då kommer dom ju ännu senare. Då tänkte vi att vi åker till Allians istället för där börjar det ju kl 11. Skönt, ingen stress. Bara det att när vi kommer dit inser vi att dom har ändrat till sommartid och idag har börjat kl 10! Så vi smyger in på läktaren bara för att sjunga med i sista lovsången innan det  är dags för kyrkkaffe! Vi dog! Hahahahahahaha. Till den goda bullen och kaffet (mindre gott) kommer dagens talare Jacob Olofsgård fram och hälsar och kollar läget och frågar vad vi tyckte om predikan varpå vi skruvar på oss och lite smått generade säger att vi missade den för vi kom för sent. Han skrattade gott! =) Men vi fick en webadress att gå in på så vi kan höra predikan i efterhand! =) Sen hetsade Sara och Rut på mej att jag skulle fatta mod... TACK för det! ;-) Åkte bussen hem och då kom Emmeli! Vi spontanhandlade och gav oss ut på en liten picknick vid ån. Hur mysigt som helst!!! Mata änder och leka i lekparken... Hihi Man får hejdlös fart i rutchkanan om man åker på en filt! Hehe. Nu blir det tjejfilm!


Baka baka liten kaka...

Kategori: Fialottas

Eller en tårta! Måste bara visa upp mitt verk! =) Har aldrig gjort en tårta från grunden innan så jag är ganska stolt! Ändamålet för mitt bakande är min lilla pappa som fyller år på söndag men som vi smygfirade idag!
Här är underverket!

image68

Ehm?

Kategori: Fialottas

Simon till Esther vid köksbordet där dom sitter och babblar och skrattar så dom nästan storknar:

"Oj nu blev jag snurrig, såg du det?"

Mitt hår! Mitt långa hår...

Kategori: Fialottas

... är nu historia! Så stört! Säkert bra för håret... Men kära nån, det är så kort! Jag kan ju inte ens sätta upp det. Är väl forhoppningsvis inne i en jagmåstevänjamej-period... Jaja, nu är det gjort och jag är visst väldigt modern har jag hört, page o allt!

Det ringer...

Kategori: Fialottas

Du impulsiva människa! Underbart, det är allt jag kan säga... =)

Jag har badat i havet!!!

Kategori: Fialottas

Det är sant! Igår hände det... Men vi tar det från början...
Jag har varit i Varberg ett par dagar hos Emelie. Kom dit mitt på dan i fredags och då väntade fika med familjen Albertsson! =) Mamma Albertsson, som är florist, hade med sig en planta med vitsippor som hon hade satt i en glasskål som är helt rund som en boll. Jättevackert! Dock visade det sig att den innehöll mer än fina blommor!, När Emelie och jag senare satt och åt paella såg jag att det rörde sig i skålen... Det bodde två tvestjärtar däri!
Framåt 21 kom vi äntligen iväg till Kvantum för att inhandla lite för påsken. Vi lyckades slå ihjäl en hel timme inne i matbutiken... Inte många som förstår oss Emelie! =) Sen gick vi hem med våra tunga kassar och satte igång att baka och greja... Lördagmorgon vaknade vi båda två vid 7-7.30 och då släpades jag ut på en härlig morgonpromenad! Jag är lite som en zombi på morgonen och inte särskilt bright så det är därör jag säger att jag släpades ut! Sen när vi kom tillbaka cyklade Emelie iväg och köpte färskt bröd! Så det blev en lyxig frukost. Framåt 13-tiden kom en bil med ljungbybor och en bil med en Sam i... =) Vi gick och åt tacotallrik på ett café i stan innan vi gick hem och packade om för att åka till Varbergs kallbadhus! Man bastar i en bastu med panoramafönster som visar fin utsikt och sen springer man ut, nerför hala trappor och slänger sig i havet! Så sjukt kallt första gången men det var nästan lite beroendeframkallande! Vi va i minst tre gånger iallafall! Supernajs! Hemma igen blev det fika och godis innan alla gjorde sig iordning och vi fixade middagen, lite bufféliknande. Gissa om man va hungrig efter havsbadet! När maten sjunkit ner och även efterrätten smakat fint så drog vi iväg igen. Dags för daaaaans! =) Jag är ute väldigt sällan för SÅ kul tycker jag inte att det är... Men igår hade jag faktiskt kul hela tiden fast det inte var klockren musik. Tror det beror ganska mycket på sällskapet! =) Sen knöade vi in oss alla åtta i Emelies etta för att sova... Det blev så varmt!! Vi släckte vid 3-tiden och jag vaknade 7 för jag var så varm!!! Jaja... Sånt får man ta när man är många!
Jag har haft en riktigt go påskhelg iallafall! =)

Sara min underbara!

Kategori: Fialottas

image66

Du vet att jag tänker på dej idag! Jag hoppas ni kommer hem en aning lättare till mods.
Jag är alltid här och du vet mitt nummer!
/Fia