Fialottan

i äventyret livet!

Colores

Kategori: Fialottas

 

El casco antiguo de Alcudia

Kategori: Fialottas

Jag vet inte vad det är som gör det, men jag älskar verkligen gamla stadsdelar... Gamla stan i Palma. Gamla stan i Alcudia. Gamla stan i Stockholm. Gamla stan i Örebro. Det är vackert. En känsla av historia.
 
 
 

Mallorca, del 3

Kategori: Fialottas

Stranden stranden stranden.... Så ljuvligt! Älskar bergen i bakgrunden, de starka färgerna och alla glada människor. Som kanske märks rätt ofta i mina bilder så gillar jag att fota barn och människors fötter/ben... Vet inte varför men på nåt sätt fångar det mig =) Det blev inte många långa lata dagar på stranden denna semester. Men jag slank ändå ner dit rätt ofta. Bara för att strosa lite. Fota lite. Andas lite. Njuta... Mycket! Sista kvällen hade jag en liten picknick på stranden i solnedgången. Lovely!

 
 
 
 
 

Mallorca, del 2!

Kategori: Fialottas

Dag två på Mallis blev en riktigt turistig dag med pensionärsbussresa. En så kallad shoppingresa. Först åkte vi till Inca där det var en stooor marknad. Sen åkte vi genom hela ön ner mot Palma. Först åkte vi upp på ett berg till ett gammalt kloster, med utsikt över Palma och sen in till själva stan. Jag återupplevde minnen i gamla stan, hittade tillochmed min favvobutik sen förra gången jag var där. Mysigt!
 
Tidigt på morgonen gav vi oss av... Måste bara tillägga att jag är så galet nöjd med den här bilden!
 
Marknaden i Inca. Passande stadsnamn med tanke på att det fanns en panflöjtsspelande indian där =)
 
Utsikten från klostret, gamla stan och den stora katedralen i Palma.
 
 
 

Birro vågar vara obekväm, det gillar jag!

Kategori: Fialottas

Idag va vi i huskvarna pingst och lyssnade på Marcus Birro. Han är rakt på sak, säger vad han tycker, tar upp en för många obekväm debatt och han står för det. Respekt!



 

Mallorca, del 1 =)

Kategori: Fialottas

TIsdagkväll tog jag mig med buss upp till Stockholm och arlanda.
Konstaterade att Arlanda är en ganska snygg flygplats!



 
Barcelonas flygplats var också fräsch. Superblanka golv minsann!

 
 
I Barcelona fick jag beskedet om att min 6h väntan under natten skulle förlängas med tre timmar... Inte kul! Men jag gjorde som alla andra, försökte sova på en bänk eller på golvet. Löste lite korsord och läste skvaller, spanade in spanska städerskor som ser ut som sjuksköterskor om man kollar på kläderna, hittade en rolig affär med iphonetillbehör. Vem vill inte ha hamburgare i öronen liksom?



 
 

Sen kom jag äntligen iväg, landade i Palma och tog bussen över hela ön och upp till Porta de´Alcudia och fick träffa min kära, finally!




To be continued... =)