Fialottan

i äventyret livet!

HLR-certifikat

Kategori: Fialottas

...har jag fått ikväll! Jag har aldrig mött nån situation där det har behövts men det känns ju 'ndå gott att ha det i bakhuvudet den dan man behöver det! Förra vintern när jag, lillasyster o två kompisar skulle åka skidor åkte bilen framför oss av vägen och då nånstans bara kopplade vi  på nån slags autopilot allihop. Alla hittade sin uppgift liksom. Ringa efter ambulans, hjälpa den chockade kvinnan att ta sig ur bilen som låg uppochner osv... Så nånstans ligger ändå det man har lärt sig!

En Alex & Fia speciale tack! =P

Kategori: Fialottas

Efter en lång dag i min ensamhet fick jag äntligen sällskap av Alexandra!!! Ja har inte haft tråkigt, massor med energi... Men va sååååå sällskapssugen!!! O nu är hon här, o kolla in va vi strax ska äta! =)

Hallå, planering?!

Kategori: Fialottas

Då var det dags att laga mat igen... Ja glömmer alltid bort att jag kanske behöver äta när jag är ledig. Så nu när jag insåg att ja va hungrig så insåg jag samtidigt att all mat är frusen och måste tillagas. Jag är ju hungrig NU!! Det är bara att sätta igång o tina upp lite kyckling. Ska göra kyckling med en kall sweetchili-sås till... Mumma! Hej svejs!

Skottat snö!

Kategori: Fialottas

Jaa... Så har man börjat dagen med att skotta snö för att ta sig ut till vägen... Är jag ensam om att verkligen gilla snön!? Okej, jag hade också börjat få vårkänsla men jag kan inte låta bli att vara glad åt snön! Det är så vackert och allt blir så ljust! Bättre att vara glad åt snön nu när den är här än att gå o va tjurig och vänta på att den ska smälta. Blir så jobbigt då. Nä på med termobrallorna och så ut och ha snöbollskrig!!! Nån som vill va med?!?! =)

image236

utanför mammas o pappas hus... Tror det är Hääna-Mary som tagit bilden...

Alla Tonie-fans!!!

Kategori: Fialottas

Våfflat hår o trevlig helg!

Kategori: Fialottas

Mmm... "Fia vad har du gjort i helgen?" Joo, jag vaknade 7 på min lediga lördag. Knepigt kan man tycka, och JA det tycker jag också. Men så funkar jag! Kollade ett avsnitt av vänner till frukost o sen fick jag för mej att jag skulle våffla håret... =) Har ju under en längre tid varit lite sugen på att permanenta mej och tänkte att detta får duga så länge! Sagt och gjort och fluffigt blev det! Hehe. But I like it!! *Se bilden nedan* Det tog bara 1,5 timme... =) Mmm... Skulle va skönt att ha ett fluff istället för mitt tunna platta hår... Hade iallafall en alldeles, alldeles uuuuunderbar lördag! Åkte hem till Sara och vi tog en promenad upp till SVF för att kika på deras öppet hus och sen tog vi oss ner till stan och åt pastasallad på Kaffepaus tillsammans med Alexandra. Såå nice. Tre brudar, ingen stress och massa prat. Fabulous! Satt nog där i ca 3-4 timmar =) Sen for jag o Sara hem o skulle ha killkväll tänkre vi (fråga inte hur vi tänkte att det skulle gå till...) Det blev nog inte så killigt med tanke på att vi såg världens tjejfilm o pratade tjejsnack halva natten! Hehe... Söndag morgon vaknade jag såklart 7 igen!!! Puckad kropp jag har. Vi släckte ju vid 3 liksom! Welll well.. Iallafall så knatade vi upp till Kungsporten och det var absolut värt det! Helnajs! Och så fick jag ett mms med ett glatt besked och ljuvligt söt bild, Grattis Therese!! =)

image234

Gavin till Stockholm!!!!

Kategori: Fialottas

You know i miss you... Right??

Kategori: Fialottas

Flickor flickor... Lots of love to YOU!!

image229

Jag & Stina en sen kväll på Malmös gator...

image230

Tok-glada systrar!! =)

image231

Jag o min fina Jessica på vintrig promenad till A6...