Fialottan

i äventyret livet!

Varannan vecka...

Kategori: Fialottas

Det är ett sånt förhållande vi har nu på slutet... Min lägenhet och jag!

Skrev ju innan att jag är väldigt kluven inför flytten... Men jag var och valde färger i den nya lägenheten idag och det känns bra! Nu måste jag bara vänta och se om styrelsen godkänner mina val... Inte så mycket vitt precis!! Hehe

Om 10 minuter släpar jag mej till bussen och sen tåget till Vårgårda. Släpa är verkligen rätt ord. Insåg att jag måste köpa en stoooor resväska så ja slipper detta varje gång jag ska iväg. Nu har jag en hyfsat stor väska för kläder. En liten resväska på hjul där bara mitt täcke fick plats. Sen en proppfull ryggsäck med luftmadrass, kudde och lakan... Kämpigt!!
Jeje, ikväll ska jag o Jalle repa och imorn spelar vi i Alingsås. Sen blir det rep hela sö-må med lovsångsteamet och på tisdag drar Ungdoms-OAS igång i Borås!

So long!!

Efterlängtad sommarkväll!

Kategori: Fialottas









Om man bara är envis

Kategori: Fialottas

Min banner är tillbaka! Jag kan verkligen ibland, om jag bara är envis!! =)

Vilken sommar...

Kategori: Fialottas


Hoj är skoj! =)

Kategori: Fialottas





Lite cool är den väl ändå? =) Grymt skön att sitta på iallafall!

O så var det dags igen!

Kategori: Fialottas

Jag kan nog kalla mej en rutinerad flyttare. När man har vart med om det fler än 10 gånger vet man liksom vad som krävs. Man kan planeringen. Idag tillexempel när jag gick ner till ICA för att hämta banankartonger så tog jag med mej gamla skärp. Varför undrar du nu... Jo för då kan man ju binda ihop flera kartonger! Istället för att få med mej 2-4 st får jag nu med mej 6-8 kartonger på en gång! Är inte det rutinerat så säg! =) Har nu packat dom första 4 kartongerna. Ändå är det såååååå mycket kvar!

Jag måste säga att jag är kluven. Jag ser verkligen fram emot och längtar till hösten! Ska bli så kul att få sätta igång med nya jobbet o allt vad det innebär. Samtidigt är det helt klart med sorg i hjärtat jag lämnar min lägenhet. Den är så mycket jag nu! Flyttade hit i november 2003 och sen dess har jag liksom gjort mej hemmastadd här. Fått det till min stil. Känner mej oerhört hemma! På torsdag ska jag välja färger till nya lägenheten. Hoppas jag lyckas välja färger som ger samma hemkänsla som här!!

Dags för friskis & Svettis! =)

Se den!!

Kategori: Fialottas

Min banner försvann!!

Kategori: Fialottas

Och jag har absolut ingen aning om hur jag ska göra för o få tillbaka den... Nu måste ja in o plugga koder tror jag för ja vill ha min banner!!